Producten

Folietunnels

Folietunnels
Het uitgebreide folietunnel programma van G.Nijhoff montage omvat een serie tunnels van 4,50 mtr. tot 12,00 mtr. breed in de door u gewenste lengte. Met ronde of rechte zijwanden en met diverse ventilatiemogelijkheden.

Foliestallen

Foliestallen

De foliestallen van G. Nijhoff Montage zijn een goed alternatief voor de traditionele stallen            
en schuren en bieden een uitstekende mogelijkheid voor de huisvesting van dieren.

G. Nijhoff Montage heeft verschillende projecten gerealiseerd in met name de rundvee- pluimvee- en schapensector. Ook voor huisvesting van andere soorten vee en het overkappen van sleufsilo,s is de G. Nijhoff Montage juiste gesprekspartner.

Voor de foliestallen kan er ook weer een keuze gemaakt worden uit de diverse constructies, bedekkingen en ventilati...

Regenkappen

Regenkappen

Steeds meer fruittelers ontdekken de voordelen van bescherming van hun teelt tegen weersinvloeden met behulp van regenkappen. G. Nijhoff Montage heeft in het leveringsprogramma diverse mogelijkheden om uw kostbare teelt te beschermen. Door eigen ontwerp en fabricage zijn wij in staat om flexibel om te gaan met uw speciale wensen.

Een voorbeeld van een van onze overkappingen is een regenkap met een gotische boog en een oproldek. Deze regenkap wordt in het algemeen in vakmaten van 4,0 en 4,5 meter geleverd. Fundaties bestaan uit buizen m...

Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing

G.Nijhoff Montage heeft meerdere soorten klimaatbeheersingssystemen onderverdeeld in gevel- en nokbeluchting.

 1. Gevelluchting

  • Gevelluchting type A
  • Oprolluchting opent van beneden naar boven
  • Rolbuis van verzinkt staal
  • Foliestrook onderlangs voor afdichting en als kouvalstrook
  • Buitenlangs foliegeleidebuizen
  • Aandrijving met handlier of met elektromotor/reductor.

  • Gevelluch...

Verhoogde Wandelkappen

Verhoogde Wandelkappen

De AVO verhoogde wandelkappen zijn uitermate geschikt om uw gewassen te vervroegen en te beschermen tegen weersinvloeden . De folietunnel is eenvoudig te plaatsen op reeds aanwezige of nog te plaatsen onderbouw. G. Nijhoff Montage levert de tunnels in standaard breedtes van 5.0 tot 7,5 meter.

Op aanvraag kunnen wij afwijkende breedtematen leveren. De verhoogde wandelkappen kunnen geplaatst worden op schroefankers, gebruikte goten en staanders en op reeds aanwezige onderbouw. De fronten kunnen worden voorzien van schuifdeuren of oprolbare zijgevels. U hebt de keuze uit een ruim asso...

Wandelkappen

Wandelkappen

De AVO wandelkappen zijn uitermate geschikt om uw gewassen te vervroegen en te beschermen tegen slechte weersinvloeden . De folietunnel is eenvoudig te plaatsen en te verplaatsen. G. Nijhoff Montage levert de tunnels in standaard breedte van 5.0, 6.0 en  6.4 meter,

Op aanvraag kunnen wij afwijkende breedtematen leveren. Door de eenvoudige manier van verplaatsen verhuizen de tunnels met de gewassen mee naar een volgend perceel. Ventilatie is mogelijk door aan beide zijden de folie eenvoudig omhoog te trekken. De fronten kunnen worden voorzien van schuifdeuren met gew...

Multispankassen

Multispankassen
Voor grotere projecten ontwerpt en levert G. Nijhoff Montage de Multispan Kas. Met toepassing van de standaard onderbouw wordt op basis van de klant specificatie een constructie van traliespanten ontworpen en berekend waarmee de Multispan kas ontstaat. De mogelijkheden met dit type kas zijn legio. Kapbreedten van 6,4 , 8,0 , 9,6 en 12,8 meter zijn mogelijk.

Schaduw en Klimaathallen

Schaduw en Klimaathallen
Gewassen behoeven bescherming tegen slechte weersinvloeden zoals o.a. harde wind, hagelbuien, nachtvorst en felle zon.

Overkappingen

Overkappingen

G. Nijhoff Montage maakt overkappingen voor bijvoorbeeld tuincentra, bouwmarkten enz.
Vaak wordt gewerkt met standaard kapbreedten van 6,40 mtr. , 8,00 mtr. en 9,60 mtr. Maar maatwerk is ook mogelijk. Door de grote ervaring binnen ons bedrijf en door eigen fabricage zijn we heel flexibel met speciale wensen. Daarnaast hebben we eigen bouwers die kunnen assisteren met de opbouw of de totale opbouw kunnen verzorgen.

Deuren

Deuren

G. Nijhoff Montage kan voor elke specifieke foliekas deuren. Zowel in de standaard uitvoering als wel op uw specifieke wensen.

 • Aluminium paneeldeuren met aluminium schopplaat en polycarbonaat ruiten.
 • Aluminium blokprofiel deuren
 • Wandelkap schuifdeuren
 • Rits / sluisdeuren

Wij zijn graag bereid de gedetailleerde mogelijkheden met u te bespreken.